Spiegels

Producten 1-24 van 55

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, welke spiegel is de mooiste van Allibert-Boutique?

Ons gezicht is ons uithangbord, we nemen onszelf graag onder de loep. Maar niet alleen onze eigen uitstraling is belangrijk, ook de esthetiek van de badkamer. Het uithangbord van Allibert zijn badkamers op maat. Wij hebben spiegels in verschillende vormen, maten en kaders zodat je zelf kan bepalen wat het beste binnen je interieur past. Voorzie een spiegel die groot genoeg is zodat je kamer er groter en lichter uitziet. Je kan ook kiezen voor een spiegel met geïntegreerde verlichting.

Wat is de geschikte spiegel voor mijn badkamer?

Wil je een spiegel voor bij je fonteinmeubel of een decoratieve spiegel die bij alle meubelstijlen past? Je kan kiezen voor een spiegel zonder kader die volledig mee blend in je interieur. Je kan gaan voor ronde of rechte hoeken. Denk ook aan geïntegreerde verlichting. Hierbij is kleurtemperatuur, eenheid van de kracht van de lichtbron of eenheid van de kracht van de hoeveelheid licht van belang. Bij ons primeert steeds de veiligheid, wij zorgen voor een zeer duidelijke handleiding voor de plaatsing van de verlichting. Het spiegelglas is er in anti-condens, wit, mat of aluminium. It is all up to you! Zonder je keuzestress te willen bezorgen, zijn wij ervan overtuigd dat we alles in huis hebben.

Belangrijkste punten bij het kopen van een badkamer spiegel

  • Spiegel in wit, mat of aluminum
  • Geïntegreerde verlichting voor een optimaal zicht
  • Aangepast kader
  • Grootte van de spiegel kan de badkamer groter maken

Spiegels online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze spiegels zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.